Sievietes skaistumam un labsajūtai no jaunības līdz sirmam vecumam

Ajūrvēdas 4 lekciju cikls LĪGA GRĪNBERGA  dalīsies ar savām zināšanām un gūto pieredzi apceļojot pasauli: Ajūrvēdas noslēpumi

  • mājās pagatavojama  kosmētika (krēms, losjons, skrubis, masāžas eļļas)

  • veselīgu ēdienu un dzērienu receptes (gatavošana un baudīšana un daudz kas cits...)Lekcijas notiks Gardumu Avēnijas telpās  piektdienās no 18:00 - 20:0031.08.2018 / 7.09.2018 /  14.09.2018  / 21.09.2018Lekciju saturs

  • 1. nodarbība Saprast, iepazīt, pieņemt un mīlēt savu Dieviņa doto ķermeni.3 ķermeņu tipi pēc Ajūrvēdas, kā tos saskatīt sevī. Tējas, garšvielu maisījumu receptes, vienkāršas procedūras, kuras palīdz turēt līdzsvarā savu ķermeņa tipu.  Elementāra anatomija, kura jāzina katrai! Vērojot savus iekšējos procesus, savlaicīgi diagnosticēt slimības tuvošanos. Galvenie slimību iemesli un kā tos novērst, lai slimība nemaz neatnāk.

  • 2.nodarbība Stipra imunitāte- pamats veselībai un labsajūtai!Mūsu ikdienas uzturs. Ikdienas rutīna saskaņā ar dabas ritmiem. Sezonas maiņas ietekme uz veselību un kā mazināt tās ietekmi. Aknu tīrība. Dabas līdzekļi imunitātes stiprināšanai; tēju, augu pulveru un speciālu ēdienu receptes.

  • 3.nodarbība Sievietes hormonālās  sistēmas veselība - pamats skaistumam un labsajūtai. Menopauzes respektēšana.Kā ar ikdienas uzturu, kustībām, dabas ritmu ievērošanu uzturēt savu hormonālo sistēmu veselu. Ar menopauzes sākšanos vēl nekas nav beidzies.... Dzimumdzīves kvalitātes nozīme sievietes labsajūtai. Īpašu tēju, produktu un ēdienu receptes. Vienkāršu, bet efektīgu sejas ūdens, sejas krēma un masāžas eļļas receptes.

  • 4.nodarbība Praktiskā nodarbība. Kopā gatavosim un baudīsim. Būs sagatavotas receptes. Kā sastādīt veselīgu ēdienkarti ģimenei. Garšvielu nozīme veselības un skaistuma uzturēšanai, kurām  no tām jābūt mājās vienmēr! Fermentētie produkti. Jautājumi un atbildes.

Previous
Previous

Jogas nodarbība sievietēm

Next
Next

Nometnes