Gongu meditācija

Visuma varenā balss skan kopā ar Reiki Skolotāju un Gongu Meistari Kristu Džuliju Kirkupu.Gongs ir sakrāls un ļoti sens instruments, caur kuru skan Visuma Balss... mūžīgā un nebeidzamā Skaņa, ko zinām, kā skaņu AUM! Gonga spēkam ir universāla nozīme, jo caur to tiek atbrīvots visaptverošs,  rotējošs Visuma spēks, ko sauc par AUM  vai OM – mistisko Visuma Sākuma skaņu.AUM – tā ir skaista dzīves skaņa - Visuma balss... tajā skan Visums..... un tā skan caur Gongu.Šī skaņas meditācija vienmēr ir neparasts un brīnumains piedzīvojums – jo tajā mēs viegli ieejam savā patiesās un arī cilvēciskās būtības pasaulē. Notiek sastapšanās pašam ar sevi – cilvēku un dievišķo dvēseli – Gaismas un Mīlestības būtni.Gongs un Tibetas dziedošie trauki atklāj tev ceļu pie sevis un Radītāja veidotā Visuma – un šajā ceļā ir jābūt gatavam sevi burtiski iepazīt no jauna! Jo Visuma skaņas patiesais spēks, neļauj tev palikt neīstam – tā kārtu pēc kārtas noloba visas tavas maskas, izsmeļ visas duļķes, atbrīvo no visām nastām. Tas ir neparasts un daudzpusīgs process – tā kā atdzimšana.Skaņa darbojas pilnīgi visos līmeņos – kā šūnu, tā arī ēteriskajā ķermenī – enerģētiski. Skaņa izlīdzsvaro enerģijas, likvidējot enerģētiskos blokus visos ķermeņos.Gongu terapija ir metode, kā atrastu prieku, mieru un spēku savas personības garīgai izaugsmei un attīstībai skaņas pasaulē.Saplūšana ar Tibetas dziedošo trauku un Gongu skaņām ir meditācija, kas pieejama katram cilvēkam. Ir tikai jāapguļas un jāļauj sevi piedzīvot un izjust skaņā!Terapijā noteikta uzmanība jāpievērš, kāds veselības stāvoklis ir cilvēkam.

  • Grūtniecēm līdz 5-ajam mēnesim Gongu drīkst skandināt mierīgi, bez kāpinājumiem.
  • Saudzīgi un maigi skandināt Gongu vajag pie – neirožu slimniekiem, cilvēkiem ar veģetatīvo distoniju, kam ir augsts asinsspiediens, sirds veselības problēmas (slimniekiem ar sirds aparātu nedrīkst)!
  • Stipras skaņas vibrācijas nedrīkst veikt cilvēkiem, kam pēc traumām, ķermenī ievietoti metāla stieņi, vai detaļas. Tikai ļoti maigi un pieklusināti.
  • Alkoholiķiem un no narkotisko vielu atkarīgiem šī terapija sākotnēji jāveic ļoti maigi.
  • Gongu terapija nav vēlama cilvēkiem ar izteiktiem psihes traucējumiem, garīgi slimiem, smagu psihisku neirožu pacientiem. Šiem cilvēkiem skaņu vibrācijas kāpina trauksmes sajūtu, kas var neparedzēti izraisīt slimniekā paniku un emocionālu sakāpinājumu.

Previous
Previous

Aromterapijas nodarbības

Next
Next

Meditācijas