Gudri vecāki mūsu bērniem

Izglītojošs pasākums „GUDRI VECĀKI MŪSU BĒRNIEM”

Iecavas novada pašvaldības administrācijas līdzfinansējums projektam (Līgums 16/2020/F)

Ieklausies un sajūti sevi ~ savu ķermeni, savas iekšējās sajūtas un vibrācijas, savu dvēseli un atgūt saikni ar sevi !To vēlamies mēs visi un katrs, jo tad esam laimīgi, piepildīti un starojoši!Šī tikšanās ~ skaistā un ar labu auru apvītā vietā ir paredzēta, lai uz kādu brīdi atstātu aiz muguras ikdienišķās lietas, rūpes un atbildību. Lai varētu atgūt un iepazīt sevi – dievišķo būtni, atjaunojot savu fiziskā, emocionālā un garīgā ķermeņa spēku!Tematiskās un praktiskās nodarbības vada Reiki skolotāja, gongu meistare~ skaņas terapeite, aromterapijas speciāliste Krista Džulija Kirkupa.Rīta ķermeņa iesildīšanā un praktiskajā aromterapijas nodarbībā ar jums dalīsies aromterapijas un masāžas speciāliste Evita Bhandari.Neirografikas trasformējošā enerģijā nonāksiet ar Neirografikas instruktora-estētiskā kouča  2020   Ivetas  Klints palīdzību.Pirtiņas lietās un zaļajās  filozofijas priekšrocībās  ievadīs pirtniece Signe Potaša.Latviskā dzīvesziņa-mūsu senču tradīcijas vissvarīgākajos gadskārtu ritumos, rituāl sevis fiziskai un mentālai attīrīšanai, dabīgi kosmētikas līdzekļi- tā visa ir mūsu nākotne. Zaļā filozofija ikdienā, kas ļauj harmoniski dzīvot nekaitējot dabai-jo arī mēs esam neatņemama dabas daļa un apzināties to ir katra atbildība kosmiskajā līmenī.

OSHO~ SIRDS MEDITĀCIJA-Aktīvās Ošo meditācijas ir zinātniski izstrādātas tehnikas, lai sniegtu mums iespēju sevi apzināti izpaust, strādāt ar apspiestajām jūtām un emocijām. Meditācija, tas nav ‘prāta stāvoklis’.Meditācija ir tīras apziņas stāvoklis bez satura.Visas Ošo meditācijas veic šādu ceļu – ķermenis- sirds – prāts. Tās sākas ar ķermeni, iziet caur sirdi, sasniedz prātu, bet pēc tam iziet aiz tā robežām.Šajā reizē mums būs iespēja iepazīt un izjust Ošo “Sirds meditāciju”, kas ir ļoti harmoniska un skaista savā izpildījumā.

Atklāj dievišķo skaņas sākotni sevī - Dziedāšana palīdz izpausties mūsu dvēseles balsij un vairoties sievišķajai enerģijai! Mēs esam muzikālas un skaņas pilnas būtnes tā kā Visuma pamatā, ir Skaņa – jo Sākumā bija Vārds - Skaņa. Skaņa sevī ietver neizsakāmu spēku. Tās spēks veicina čakru  harmonisku darbību. Katrs var harmonizēt savus enerģētiskos centrus – čakras – ar vienkāršu patskaņu  dziedāšanu, kas ir atsevišķas skaņas, ar atbilstošu toni un vibrāciju. Skaņa darbojas pilnīgi visos līmeņos – kā šūnu, tā arī ēteriskajā ķermenī – enerģētiski. Balss un citi mūzikas instrumenti, rada papildus skaņas - virstoņus, kurus ar ausi visbiežāk nedzirdam.  Virstoņi satur tīru vibrāciju (frekvenci), kas maina  šūnu līdz tās kodolam, piepildot ar atjaunojošu enerģiju. Praktiskajā nodarbībā mēs dziedāsim patskaņus, atbilstoši katram enerģētiskajam centram ~čakrai~ sajūtot savu balsi un ķermeni skaņā... un vērojot arī savas emocijas.

Meditācija Gongu skaņās-Gongs ir sakrāls un ļoti sens instruments, caur kuru skan Visuma Balss... mūžīgā un nebeidzamā Skaņa, ko zinām, kā skaņu AUM! Šī skaņas meditācija vienmēr ir neparasts un brīnumains piedzīvojums – jo tajā mēs viegli ieejam savā patiesās un arī cilvēciskās būtības pasaulē. Notiek sastapšanās pašam ar sevi – cilvēku un dievišķo dvēseli – Gaismas un Mīlestības būtni.Gongs un Tibetas dziedošie trauki atklāj tev ceļu pie sevis un Radītāja veidotā Visuma – un šajā ceļā ir jābūt gatavam sevi burtiski iepazīt no jauna! Skaņa darbojas pilnīgi visos līmeņos – kā šūnu, tā arī ēteriskajā ķermenī – enerģētiski. Skaņa izlīdzsvaro enerģijas, likvidējot enerģētiskos blokus visos ķermeņos.Gongu terapija ir metode, kā atrastu prieku, mieru un spēku savas personības garīgai izaugsmei un attīstībai skaņas pasaulē.

Neirografika – radoša pasaules transformācijas metode. Tā ir apzinātas zimēšanas metode, kas rada jaunus neironu savienojumus. Zīmējot, jūs spēsiet pārvaldīt savu realitāti un izmantot algoritmus dažādu dzīves situāciju risināšanā. Visu mēs varam uzzīmēt. Darbības līnijas, dzīves apstākļu rakstus, laika līniju trajektorijas, komunikācijas un attiecību sarežģītu uzdevumu grafiskus risinājumus. Uzzīmēt un pārzīmēt, noņemot iekšējos ierobežojumus, kas gadiem ir krāti. Radīt savu zīmējumu, to harmonizējot tādā veidā, ka Visums to pieņem īstenošanai. Tā ir apzināta metode, kas rada jaunus neironu savienojumus.

Pieskārienu terapijas meditācija ~Eņģeļa pieskāriens! Šī ir ļoti jutekliska, dziļa pieskārienu terapijas meditācija, kuras laikā mēs caur pieskārieniem atveram savu iekšējo sajūtu pasauli un pilnībā uzticamies savam Sargeņģelim. Šī meditācija darbojas dziļi visos cilvēka apziņas līmeņos. Eņģeļi, Gaismas Skolotāji un Būtnes ir pastāvīgi mūsu pavadoņi. Un tieši tie mums palīdz ik mirkli šajā dzīvē, rast ceļu pie savas dievišķās būtības un Radītāja!  Ļausimies skaistai meditācijai, lai iepazītos un savienotos ar savu Sargeņģeli!Piektdiena, 7.augusts10.00-16.00 Latviskās dzīvesziņas nodarbības (praktiskās -radošās nodarbības, lekcija-zaļā filozofija, iepazīšanās ar pirtnieka amatu, diskusijas)16.00 Pusdienas17:00   Iekārtošanās naktsmītnē18:00   Vakariņas un iepazīšanās~ „Peldēšanās gongu skaņās ar meditāciju”, sarunas ar Eņģeļiem kam sekos garda ziedu tēja un jaukas vakara sarunas  pirtiņā. Pirtiņā Signe pastāstīs par skrubjiem (ko gatavosim paši)  un parādīs kā pašam sevi nopērt.Sestdiena, 8.augusts8:00     Sagaidām jauno dienu, iekustinot savu ķermeni kopā ar Evitu9:00     Brokastis un atpūtas brīdis10:30  Balss atvēršana (čakru dziedāšana)~ praktiska nodarbība, kurā apjautīsim savas skaistās balss spēku un valdzinājumu13:00 Pusdienas un atpūtas brīdis15:00   aktīvā OSHO sirds meditācija~ praktiska nodarbība-zinātniski izstrādātas tehnikas, lai sniegtu mums iespēju sevi apzināti izpaust, strādāt ar apspiestajām jūtām un emocijām17:00   Aromterapija un ēteriskās eļļas, to smalkā iedarbība uz mūsu ķermeni, sajūtām un prātu ~ gatavosim pirts un ķermeņa skrubīšus  mieram, spēkam un labsajūtaiVakariņasMeditācija un lūgšana  „Sieviete, Dieviete , Radītāja”  kas saplūdīs  ar  Gongu skaņu burvību vakara mieram.Svētdiena,  9.augusts8:00     Sagaidām jauno dienu, iekustinot savu ķermeni kopā ar Evitu9:00     Brokastis un atpūtas brīdis10:30  Neirografikas nodarbība-caur Dievišķo enerģiju zīmēsim savu Gaismas Enģeli, gūsim patiesi transformējošu zemapziņas procesu.13:00 Pusdienas un atpūtas brīdis14.00 Pieskārienu terapija/ meditācija “Eņģeļa spārni”15:30  Vakariņas  ar atpūtu- jauka noslēguma sanākšana kopā ar ģimenēm, daloties sajūtās, iespaidos un savās vēlmēs pēc pavadītā laika praktiskajās nodarbībās-  pirms došanās mājup. Nakšņošana, ēšana , pirts apmeklējums pirmajā un otrajā vakarā, skrubju gatavošana pirtij un visas praktiskās nodarbības ir iekļautas cenā. Ja kādam būs vēlēšanās, par papildus samaksu būs iespēja sarunāt individuālu pirts ritualu ( pirtniece Signe Potaša-samaksa no 30 eur) un masāžu (aromterapeite un masāžas speciāliste Evita  Bhandari-samaksa no 25 eur).

Lauku sēta “ LĪČUPES”, Iecavas novada (pa Stelpes ceļu no Rīgas šosejas ~ 6 km, iebraucot Iecavā no Rīgas puses - jānogriežas pa kreisi pie Hesburgera)~Dalības maksa:Euro 85,- Paldies Iecavas pašvaldībai par piešķirto līdzfinansējumu no ES fondiem un iespēju dalībniekiem segt tikai daļu no vasaras nometnes izdevumiem !!!

Vietu skaits ir 16-28  cilvēkiem, tamdēļ lūgums pieteikties laicīgi līdz 18.jūlijam, veicot  dalības maksas iemaksu 85,- EUR Biedrības RAMADA Reģ.nr.40008273790 bankas kontā : LV92HABA0551044767256, ar norādi VASARAS NOMETNE 2020.Piesakāties zvanot ~ Iveta - 26409107

Previous
Previous

Jogas nodarbības

Next
Next

Neirografika - Iveta Klints