Saruna ar neirografikas instruktori Ivetu Klints

Iveta par sevi: Mani sauc Iveta Klints. Pēc izglītības esmu finansists ( LU ekonomikas fakultāte ).

2020. gadā pabeidzu Maskavas Институт Психологии Творчества Павла Пискарёва, esmu Neirografikas instruktors un estētiskais koučs. Vadu grupu nodarbības un stradāju ar klientiem arī individuāli. Esmu arī biedrības RAMADA dibinātāja. 

Īsumā par Neirografiku.

Šī metode ir radusies 2014 gadā. Tās autors ir zinātņu doktors, psiholoģijas profesors Pāvels Piskarevs. Neirografika ir radoša realitātes transformācijas metode, kas strādā ar mūsu zemapziņas neironu saitēm. Ar šīs metodes palīdzību, zīmējot pēc noteikta algoritma, mēs varam gan mainīt, gan modulēt savu situāciju kā pagatnē, tā arī nākotnē. Mēs apzināti radām jaunas neironu saites savā zemapziņā. Iesācējiem viens no populārākajiem algoritmiem ir šķēršļu noņemšanas algoritms (ACO), bet neirografiku var izmantot daudz plašāk-modulēt savstarpējās attiecības, risināt biznesa jautājumus, savas dzīves notikumus, harmonizēt un līdzsvarot sevi un enerģētisko lauku sev apkārt. Kā man teica kāda kliente pēc privātās sesijas - es no "mīnusa uztaisīju plusu" un to pieņēmu kā patiesību! Varu pateikt tikai to, ka šī metode reāli strādā !!! Esmu uzskatāms piemērs, kas 51 gadā mainīja visu savu dzīvi, no veiksmīgas galvenās grāmatvedes amata starptautiskā kompānijā, izvēlējās iet savu sirds ceļu un tiešām beidzot dzīvo tā kā vēlējās vienmēr. 

Par biedrību RAMADA.

Doma nosaukumā - RAdītāja MAmma DAba. Mēs visi esam savstarpēji vienoti kopējā enerģētiskā laukā, apzināmies to vai nē. Cilvēks ir dabas daļa. Un es tik tiešām ticu, ka cilvēces lielākā daļa sāks dzīvot apzināti, saprotot, ka mēs esam tie, kas radām gan sevi, gan Pasauli sev apkārt un kāda tā būs - ir atkarīgs no katra paša! Viss ir mūsu apziņas spogulis! Sīkāk par biedrību var apskatīties mājas lapā www.biedriba-ramada.lv

Previous
Previous

Vel viena veiksmīga neirografikas nodarbība

Next
Next

Neirografikas lietotāja kursi